Unaplex blijft geopend, dankzij deze maatregelen

Gisteren is door de overheid een aanvullend pakket maatregelen afgekondigd rondom COVID-19. Wij beseffen dat het noodzakelijk is. Tegelijkertijd zijn we blij dat onze B2B-activiteiten hier niet door worden getroffen. Dat betekent dat er niks verandert aan de service zoals je van ons gewend bent.
  • Je bent van harte welkom op ons adres, Bellweg 26 te Echt om materialen op te halen;
  • Je bestelt vooraf via telefoon (0475 470042) mail (info@unaplex.nl) of via onze website (www.unaplex.nl) zodat je bestelling klaar staat op het gewenste afhaaltijdstip;
  • Wij blijven je orders zoals gebruikelijk bezorgen op de door jouw gewenste locatie.
Uiteraard houden we in deze gevallen altijd de algemeen geldende richtlijnen in acht. Dat verwachten we ook van jou; draag daarom een mondkapje als je ons afhaalcentrum bezoekt, of een levering ontvangt. En we houden een afstand van minimaal 1,5 meter.
We volgen de ontwikkelingen verder op de voet en zullen je direct informeren zodra er veranderingen optreden in deze situatie.