Over Unaplex

 

Unaplex loods

Wat kunnen we over Unaplex melden? Bij UNAPLEX kunt u terecht voor op maat gezaagd plexiglasplaten, polycarbonaat platen voor terras overkappingen, Trespa© platen, HPL platen . Ook leveren wij de bijbehorende bevestigingsmaterialen en aluminium profielen.

We hebben verschillende standaard afmetingen plexiglas die we op elke door u gewenste maat kunnen zagen en eventueel met een aluminium omlijsting kunnen leveren.
Met onze ruime ervaring kunnen wij u helpen bij iedere wens als het gaat om het dichtmaken van uw voliére, het plaatsen van voorzetramen of voor het wind- en tochtvrij maken van alle soorten dierenverblijven.

We hebben alle materialen voor de doe-het-zelver of aannemer om zelf een polycarbonaat veranda te bouwen. Aan de hand van duidelijke foto’s en tekeningen die wij ter beschikking hebben is het eenvoudig te realiseren.
U kunt bij Unaplex terecht voor een compleet systeem incl.de profielen voor op een houten of stalen onderbouw constructie.

Tevens leveren wij Trespa© HPL platen of eigen merk HPL platen. In diverse kleuren verkrijgbaar, voor het betimmeren van uw dakkapellen, het maken van boeiboorden of andere toepassingen aan uw woning. Het materiaal is duurzaam, weersbestendig, onderhoudsvriendelijk en eenvoudig te bewerken. Uiteraard kunnen wij ook deze platen voor u op maat zagen, in onze loods op Bedrijventerrein De Berk in Echt.

Neemt u gerust contact op voor het maken van een offerte. Unaplex is een klein bedrijf met oog voor service en kwaliteit. Daardoor kunnen wij de prijzen scherp houden.
Indien gewenst bezorgen wij door heel Nederland, Belgi√ę en Duitsland. Bel met +31 (0)475 47 00 42 of ga naar het contactformulier

.