Over ons

Bij UNAPLEX kunt u terecht voor op maat gezaagd plexiglasplaten, polycarbonaat platen voor terras overkappingen,Trespa platen, Hpl platen (vervanger van trespa platen) Ook leveren wij de bijbehorende bevestigingsmaterialen en aluminium profielen.

We hebben verschillende standaard afmetingen plexiglas die we op elke door u gewenste maat kunnen zagen en eventueel met een aluminium omlijsting kunnen leveren.
Met onze ruime ervaring kunnen wij u helpen bij iedere wens als het gaat om het dichtmaken van uw voliére, het plaatsen van voorzetramen of voor het wind-en tochtvrij maken van alle soorten dierenverblijven.

We hebben alle materialen voor de doe het zelver of aannemer om zelf een polycarbonaat veranda te bouwen. Aan de hand van duidelijke foto’s en tekeningen die wij ter beschikking hebben is het eenvoudig te realiseren.
Wilt u het liever uitbesteden hebben we daar ook onze mensen voor.
U kunt bij ons terecht voor een compleet systeem incl.de profielen voor op een houten of stalen onderbouw constructie.

Tevens leveren wij trespaplaten of een heel mooie alternatieve plaat HPL, deze platen zijn bijna vergelijkbaar als Trespa met dezelfde doeleinden. in diverse kleuren verkrijgbaar, voor het betimmeren van uw dakkapellen, het maken van boeiboorden of andere toepassingen aan uw woning. Het materiaal is duurzaam, weersbestendig, onderhoudsvriendelijk en eenvoudig te bewerken. Uiteraard kunnen wij ook deze platen voor u op maat zagen.

Neemt u gerust contact op voor het maken van een offerte. Wij zijn een klein bedrijf met oog voor service en kwaliteit. Daardoor kunnen wij de prijzen scherp houden.
Indien gewenst bezorgen wij door heel Nederland.

Bel met +31 (0)6-53197586 of ga naar het contactformulier